StyleStation

Om oss

Style Station Garden AB är importör och grossist inom trädgårdsmöbler. Style Station Garden har 1500 m2 kontor och showroom i Växjö. Bolagets säte samt lager ligger i Norrköping. Style Station Garden ingår i textil och bäddkoncernen Trading House Scandinavia AB med huvudkontor i Norrköping. Trading House Scandinavia är en av Skandinaviens största textilkoncerner med en total omsättning på 1 miljard SEK. Se mer om vår koncern på www.trading.se

Style Station Garden har egen personal på plats i Kina. Våra kvalitetskontrollanter säkerställer att produktionen kvalitetssäkras till våra högt ställda krav. Genom regelbunda besök på fabrikerna i Kina kan vår personal följa och påverka produktionen och leveranserna på nära håll. Detta för att minimera risker i kvalitetsbrister eller försenade leveranser.

Style Station Garden erbjuder leveranser direkt från fabrik till kund eller leveranser från vårt egna lager i Norrköping till mycket konkurrenskraftiga priser. Genom vår koncerns resurser är Style Station Garden en stark partner till våra kunder. Vi erbjuder säkra leveranstider och hög kvalitet på våra produkter.